November

30.november

24.november

22.november

19.november

14.november

13.november

8.november

5.november

3.november

2.november

Da har Embla startet løpetid. Blir det som sist, kommer Isa om ca. en uke. I så fall blir det parringstur like før, eller i jula.... Gled dere Bjørg og Bjørn, dere får snart besøk - sikkert julekvelden, he,he....Vurderer å sende Vardell på hotellferie hos min mor. Han blir strengt avvist ennå og godtar det enn så lenge, men jeg vet at det snart blir andre boller ja...

Dagens tur med hundene ble litt lengre enn det jeg hadde tenkt. Ofte på de daglige turene våre får hundene teften av elg. De bjeffer på en spesiell måte, så jeg vet at de har teften av elg eller rådyr. På tur opp mot Skarfjellet kom dette bjeffet og vips var Vardell borte. Vanligvis kommer hundene med en gang jeg roper på de, men i dag kom ikke Vardell tilbake. Jeg ropte og plystret, men nei da, borte var han. Det har aldri skjedd før, så jeg ble litt bekymret. Jeg gikk så opp på Skarfjellet, ingen hund. Så ned sammen vei , ingen hund. Så opp på Skarfjellet igjen og rundt fjellet, for så å begynne å gå opp på Skarfjellet for tredje gang...Det er ikke akkurat flatt terreng dette, så jeg begynte å kjenne det i beina ja...Da ringte Bård Magne; Vardell satt på trappa hjemme han, og venta! Da ble jeg lettet!!! Gjett om det var en glad Vardiss som venta hjemme når vi damene (Isa, Embla og meg) kom hjem!!! Han følte vel at han hadde svikta oss litt..

 

Ønsker dere alle en riktig fin helg!

Utstilling Hamar - Nordisk vinner-06

Her er jeg og Vardell i ringen. Bra at det ikke var meg dommeren skulle dømme, da hadde vi ikke fått sløyfe i det hele tatt...

Takk igjen Gullen, for flotte bilder nok en gang!!!!

Utstilling Hamar - Nordisk vinner-06

 

Ikke de store resultatene her for vår del nei!

 

Isa: 2AK

 

Vardell: 2 AUK

 

Bilder og kritikker kommer etterhvert...

Balder (Havika`s Aragorn) har fått seg hjemmeside. Gå inn å se da vel!! http://home.online.no/~asgli/index.html

Utstilling - Orklahallen

Havika`s Aragorn - Nr. 2 i klassen 4-6mnd valp.

Havika`s Attika - Nr.5 i

klassen 4-6 mnd valp.

Isa - 1AK

BIR Nellyvills Alma

Matra  BIM Fantastic boy - Fathers Fonzo

BIR valp Nellyvill`s Bam Boozle  BIM valp Nellyvill`s Better Than bitte

 

Apletano`s Vardell - 1JK, 1JKK. Fikk ikke HP på grunn av høy hale. Dommeren mente også at han var for grov og tung....

Klokka 06.15 er dette bildet tatt. Magnus smører matpakke og de firbeinte følger med. Kan det bli noen smuler på oss mon tro??? Magnus går VK1 betong og er utplassert hos Birger Pedersen A/S. Der starter arbeidsdagen kl.0700. Han er med og bygger et nytt bilsenter her i Namsos.

Isa, Attika, Embla og hodet til Vardell fremst.

Kveldens tur med hundene ble en våt fornøyelse - det bøttet ned med regn. Gikk ikke så lang en tur, da Attika var med. Snøen ligger ennå, men fortsetter det slik så er den nok borte snart. Jeg håper på kulde igjen jeg, det blir så mye lettere å holde unna den verste skitten inne... Ønsker dere alle en riktig fin uke!

Embla, Isa, Vardell og Attika

 

Har nu bada og føna 4 hunder, puhhh! Dæm blei nu vældig fin da!!!

 

Har meldt på Isa, Vardell og Attika til Orkanger på utstilling neste helg. Var i tvil om jeg skulle stille Isa da hun har vært uten pels, men syns hun har blitt så bra at jeg tror jeg stiller henne allikevel.

 

Helga deretter er det Vikingeskipet og Hamar som står for tur. Har meldt på Isa og Vardell, så det blir mange runder med bading fremover nå!!

Vi e nybada og føna!!!

Nå har hønene gått i "vintermodus" når det gjelder eggproduksjon. I dag var det 5 egg og det er 20 høner til sammen, så verpeprosenten er ikke høy nei!! Det er snø nå, og da går de ikke ut. Kulde og mindre lys er vel også med på å redusere egglegginga. Jeg har satt på varme inne hos de, så de har det varmt og godt.

Bård drar til Lillestrøm i kveld, på landbruksmesse, og jeg skal ha fjøset alene i morgen!! Har vært med i kveld og fått instrukser, så jeg får håpe at de store tabbene uteblir.... Sist han var borte melka jeg feil ku på tanken og vi måtte tømme ut flere tusen liter melk......

 

Nå hadde jeg virkelig trengt hjelp fra budeia i Notodden!

.

Dato

Litt av hvert om smått og stort